Selecteer een pagina

IN 3 TRAININGEN AAN DE SLAG
MET JE HOUDING EN ZIT

Lekker doorzitten?

IN 3 TRAININGEN
AAN DE SLAG
MET JE HOUDING
EN ZIT

Lekker doorzitten?

Heb je een hand die niet altijd doet wat jij wilt? Heb je tenen die met geen mogelijkheid parallel aan je paard blijven? Kortom herken je dat jouw houding en zit een grondige analyse kan gebruiken? Dan is de clinic “Aan de slag met je houding en zit” iets voor jou.

De clinic bestaat uit drie trainingen, met een tussenpozen van twee tot vier weken. Geen ruiter is hetzelfde, dus samen gaan we aan de slag om jouw houding en zit te verbeteren. De invloed van de ruiter op het paard is erg groot, dus hoe netjes je ook zit, je kunt altijd verbeteren, waardoor je hulpen beter worden begrepen en je paard fijner kan bewegen.

Rozemarijn de Wilt (instructeur, fysiotherapeut, gecertificeerd instructeur ‘werken met Franklin Ballen) en Xander Noë (instructeur en gecertificeerd instructeur werken met Franklin Ballen, Grand Prix ruiter, KNHS jurylid t/m ZZL en FNRS jurylid Brons) verzorgen de clinic ‘Aan de slag met je houding en zit’.

JOUW INSTRUCTEUR

In de trainingen gaat het om jouw houding en zit. Wij laten je zonder paard een aantal zaken ervaren die je vervolgens op het paard toepast. De focus ligt op de ruiter en niet op het paard. Het gaat om jouw houding & zit.

Houding en zit is een belangrijk onderdeel van de rijles. Daarom nodigen we van harte ook jouw instructeur uit om bij de trainingen aanwezig te zijn. Het zou helemaal fijn zijn als de instructeur je wil helpen met het benoemen van waar je tegenaan loopt. Of waar je aan wilt werken.

Aanmelden of meer informatie?

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Rozemarijn of Xander via ruiterenroos@gmail.com of via info@xandernoe.nl.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Aan de slag met je houding en zit

VOOR MEER INFORMATIE
OVER DE TRAINING(EN)

Download hier de folder

Meer weten over…?

INSTRUCTIE

Beter leren rijden!

TRAINEN PAARD

Fijner rijden!

WEDSTRIJD BEGELEIDING

Met plezier beter presteren in de ring!

TRAINER BEGELEIDING

Beter lesgeven!