CLINIC GOED ZITTEN IS DE BASIS

zaterdag 4 mei en zaterdag 26 oktober

CLINIC GOED ZITTEN IS DE BASIS

zaterdag 4 mei en zaterdag 26 oktober

Veel leerlingen hebben moeite met balans, ademhaling of focus. Dat heeft heel veel te maken met de mate waarin je je kunt ontspannen op het paard. Jouw houding en zit heeft een hele grote invloed op het gaan van het paard. Om je daarbij te helpen heb ik samen met Marina Gotink ( ECO-coach en ORUN-4 instructeur) een workshop ontwikkeld “Goed zitten is de basis”. Een korte praktische workshop waarin je twee keer een half uur wordt begeleid om je houding en zit te verbeteren. Je krijgt oefeningen voor op en voor naast het paard. Een half jaar later kom je weer terug en laat je de vooruitgang zien. We helpen je dan om de houding en zit nog meer te verfijnen.

Waar

De Rijnruiters in Nieuwegein

Vooraf

Je zadel is een half jaar geleden gecontroleerd, of korter geleden. Je rijdt je paard los voor de clinic begint.

Tijdens

Je rijdt in stap, draf en galop op de linker en rechterhand. Marina en Xander vullen het houdingsanalyse formulier in. Je krijgt oefeningen om op het paard te werken aan je houding.

Achteraf

Je neemt oefeningen mee die je thuis kunt doen en die aansluiten bij de houdingsanalyse.

Vervolg

In oktober organiseren wij weer een dag op dezelfde manier, zodat je weer nieuwe tips krijgt en vooral merkt hoe goed je vooruit bent gegaan.

Kosten

€ 100,- euro. Je kunt in twee keer betalen.

Je kunt je opgeven bij Xander. Er zijn 12 plaatsen beschikbaar. Als er meer belangstelling is, dan kunnen wij een extra dag plannen. Bij minimaal 6 leerlingen gaat de dag door.

VOOR MEER INFORMATIE
OVER DEZE CLINIC

Download hier de flyer

Meer weten over…?

INSTRUCTIE

Beter leren rijden!

TRAINEN PAARD

Fijner rijden!

WEDSTRIJD BEGELEIDING

Met plezier beter presteren in de ring!

TRAINER BEGELEIDING

Beter lesgeven!